Saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.toimiva.fi -sivustoa. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, ja laki edellyttää, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Tutustu lakiin digitaalisten palveluiden tarjoamisesta tästä linkistä.

Pyrimme Toimivassa varmistamaan, että digitaaliset palvelumme toimivat saavutettavuusdirektiivin mukaisesti ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 05.05.2022. Seloste perustuu tällä hetkellä itsearvioon.

Saavutettavuuden tila
Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Ei saavutettava sisältö
Itsearviomme mukaan sivustomme täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset eikä sivustolla havaittu ei-saavutettavaa sisältöä.

Palautetta
Mikäli huomasit saavutettavuuspuutteita ÄHKY-hanke sivustolla, voit lähettää meille tästä palautetta sähköpostiosoitteeseen info@toimiva.fi. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille: info@toimiva.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000.