Hankkeet

Ähky-hanke

Tietoa, tukea ja keinoja hallitsemattomasta syömisestä toipumiseen.

Ähky-hanke tarjoaa ryhmätoimintaa sekä verkkopalvelun hallitsemattomasta syömisestä kärsiville ihmisille. Hanke lisää tietoa ja ymmärrystä hallitsemattomasta syömisestä sekä sen taustalla vaikuttavista tekijöistä. Ähky-hankkeen toiminta on valtakunnallista ja maksutonta, ja sen rahoittajana toimii sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Muutosta ilmassa -hanke

Tunne- ja tietoisuustaitoja toipumisen tueksi.

Muutosta ilmassa –hanke (2022-24) järjestää riippuvuuksista kärsiville sekä heidän läheisilleen verkkokursseja toipumisen tueksi. Tavoitteena on vähentää riippuvuuksista aiheutuvia haittoja sekä lisätä kainuulaisten hyvinvointia. Hanke myös vahvistaa hyvinvointialueen yhteistyötä. Hankkeen rahoittajana toimii sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Lisätietoa kursseista saat soittamalla Piia Sumupuulle p. 0400 428318 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen piia.sumupuu@toimiva.fi.

Muutosta ilmassa -hanke kuumailmapallo

Voisiko tässä olla sinun hankkeesi?

Haemme hanketyön kautta uusia keinoja ja menetelmiä riippuvuuksista kärsivien auttamiseksi eri rahoituskanavia hyödyntäen. Mikäli sinulla on hankeidea, ota rohkeasti yhteyttä: sanna.runsala@toimiva.fi.